18 -ste Urodziny

18 -ste Urodziny

                                    PROPOZYCJA 18 – STKA NA ROK 2017r.
                                                    ( 60 zł od os przy min 30 os.)

          Firma Cateringowa Savoire- Vivre pragnie zaproponować swoje usługi do zorganizowania uroczystej kolacji z okazji 18-stki organizowanej u Pastwa w domu lub w we wskazanym obiekcie wraz z profesjonalną obsługą kucharsko- kelnerską


                                                                  Menu                    
I Danie gorące (do wyboru jedno danie, podawane talerzowo)
- kotlet gordon- blue
- kotlet schabowy
- kotlet drobiowy
- de- volaille
- szaszłyk mięsno warzywny
- pieczony stek z kurczaka
- roladki drobiowe opasane boczkiem ze szpinakiem
- kurczka alla gyros
- schab w sosie myśliwskim
- pieczeń z karkówki

Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków, jeden rodzaj surówek)
- ziemniaki
- frytki
- ziemniaki opiekane w mundurku
- kluski spatzlle
- ryż kolorowy
- kasza wiejska
- kasza gryczana
- surówka z marchewki z brzoskwinią
- surówka z kapusty białej
- surówka z buraczków z ogórkiem
- mizeria
- kapusta zasmażana
- surówka z ćwikła
- surówka z pomidorów
- sałata grecka
- surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i sosem vinegret

*Tort
- tort , dekorowana bryła okrągła, piętrowa lub parterowa do wyboru jeden rodzaj (serwowany talerzowo)
- czekoladowy
- orzechowy
- owocowy
- rafaello
- chałwa nowość !
- capuccino
- tiramisu

Zimne zakąski (do wyboru trzy gatunki zakąsek, jeden rodzaj sałatek, dwa rodzaje sosów podawane półmiskowo)
- rolada ze schabu ze śliwką kalifornijską
- schab po krakowsku z musem w auszpiku nowość !
- polędwiczki drobiowe w cieście
- mini tortille z szynką lub łososiem nowość !
- tartinki z salami lub łososiem nowość !
- wędliny różnorodne (szynka gotowana, polędwica sopocka, kabanos, )
- wędliny regionalne ( pasztet pieczony, boczek parzony, szynka wiejska, kiełbasa swojska)
- ryba w sosie greckim
- pstrąg wędzony nowość !
- łososś w cieście francuskim nowość !
- śledź po japońsku
- śledź po węgiersku nowość !
- galaretki drobiowe
- mozarella w pomidorach z ziołami i oliwą
- sałatki jarzynowa
- sałatka porowa
- sałatka z selera z kurczakiem
- sałatka ryżowa z kurczakiem,
- sałatka ryżowa z tuńczykiem
- sałatka makaronowa z szynką
- sałatka cezar z grillowanym kurczakiem nowość !
- sałatka norweska z łososiem wędzonym nowość !
- sałatka grecka nowość !


Dodatki (jeden rodzaj pieczywa, dwa gatunki sosów)
- pieczywo różnorodne
- sos chrzanowy
- sos czosnkowy
- sos żurawinowy




II Danie gorące , do wyboru jedno danie ( podawane talerzowo)
- zupa gulaszowa
- strogonov
- pulpeciki wieprzowo-cielęce w sosie koperkowym
- żurek staropolski
- barszcz czerwony
- kwaśnica po góralsku
- bigos


Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków, jeden rodzaj pieczywa)
- jajko , kiełbasa wiejska
- kapuśniaczek
- pasztecik
- krokiet mięsny
- krokiet z serem i pieczarkami
- wędzone żeberko
- pieczywo różnorodne

*Napoje zimne i gorące (napoje zimne i gorące serwowane na stołach , podawane bez ograniczeń)
- napoje Tymbark
- woda mineralna but.
- woda mineralizowana z plasterkami cytryny i liściem mięty
- pepsi but.
- mirynda but.
- 7-up but.
- kawa -capuccino
- herbata

*Ciasto do wyboru cztery rodzaje, serwowane na stołach, ( podawane bez ograniczeń)
- sernik
- sero- mak
- szarlotka
- owocowe z galaretką
- delicja
- orzechowiec
- tofik
- pijak
- makowiec
- królewskie




*Kruche ciasteczka do wyboru dwa rodzaje , serwowane na stołach (podawane bez ograniczeń)
- babeczki
- rurki z kremem
- kruche z budyniem

* Owoce do wyboru cztery gatunki , serwowane na stołach ( podawane bez ograniczeń)
- winogrona
- mandarynki
- pomarańcze
- banany
- kiwi
- brzoskwinie
- nektarynki


Dodatkowo proponujemy !!!
- Obrusy serwetki , akcent dekoracyjny stołów 5 zł/os
- Pełną zastawę stołową 5 zł/os
- Stoły, krzesła, 10 zł /os
- Stanowisko z kawą z ekspresu , czekoladą na gorąco( forma samoobsługi ) 6 zł/os..
- Tort (serwowany z wózka, krojony przez szefa kuchni na sali podany z racami świetlnymi ( w oprawie świetlnej z podkładem muzycznym np. melodia z krainy lodu, podkład w kwestii organizatorów) ) koszt 5 zł/os.
- Prosie (serwowane z wózka, krojony przez szefa kuchni na oczach gości podany przy płonących pochodniach z podkładem muzycznym np. melodia Janosika podkład w kwestii organizatora ) koszt 30 zł./os.
- Udziec (serwowane z wózka, krojony przez szefa kuchni na oczach gości podany przy płonących pochodniach ( z podkładem muzycznym np. melodia Janosika w kwestii zespołu ) koszt 20 zł/os. - Stół regionalny domowe wyroby garmażeryjne (serwowane na stole szwedzkim typu paśnik), forma samoobsługi) 30 zł/os. ( możliwość rozbudowania
- Bar alkoholowy ,rolla bar z piwem , drinki ( obsługa barmańska ) 30 zł./os. ( alkohol w kwestii organizatorów)
- Bar lodowy, lody serwowane z witryny chłodniczej ( obsługa kelnerska ) 20 zł./os.
- Słodki stół desery serwowane z witryny chłodniczej, słodycze, sałatki owocowe ( forma samoobsługi ) 20zł./os. - Stanowisko z kawą z ekspresu , czekoladą na gorąco( forma samoobsługi ) 6 zł/os..
- Animacje dla dzieci ,pełna opieka nad dzieci połączona z zabawą .700 zł/ 4 godziny. Nowość !!! 2017r.


                                        To naprawdę się opłaca ( 60 zł od os.)
 
                                      Jeżeli uważasz że nie potrzebujesz obsługi cena spada nawet do ( 40 zł od os. Nie obejmuje *)

                                                  ZAOSZCZĘDZASZ 20 zł !!!
                                ZADZWOŃ JUŻ DZIŚ I ZAREZERWUJ TERMIN !!!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Legenda: - * w cenie 60 zł od os.

      Zawsze dostosujemy się do państwa potrzeb. Zapewniamy doskonałą kuchnie, profesjonalną obsługę, Wszystkie dania przygotowujemy świeżo na miejscu ,całe jedzenie po bankiecie zostawiamy Państwu.
                                                          Jeżeli nasza propozycja zainteresowała Państwa prosimy o kontakt telefoniczny 500 232 834 w celu umówienia spotkania, z naszym menadżer dotyczącego: pełnej prezentacji ,spisania umowy, ustalenia menu na które przyjedziemy do państwa na miejsce dzięki czemu zaoszczędzą Państwo czas lub zapraszamy na spotkanie i degustacje do naszego lokalu .
                                                             
                                                                            Pozdrawiam Anna, Ariel Szczesiak