Propozycja menu Grill

Propozycja menu Grill

                                                                    PROPOZYCJA MENU PLENEROWE NA ROK 2017r.                                                 
                                                                                   ( 100 zł od os przy min 100 os.)


          Firma Cateringowa Savoire- Vivre pragnie zaproponować swoje usługi do zorganizowania cateringu organizowanego u Pastwa lub w we wskazanym obiekcie wraz z profesjonalną obsługą kucharsko- kelnerską                                                          
                                                                                                             Menu                    

I Danie gorące (do wyboru jedno danie, podawane porcjowo)
- kwaśnica - żurek z wiejską kiełbasą - zupa gulaszowa - bigos Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków) - jajko - żeberko - pieczywo

  Mięsa z grilla (do wyboru cztery gatunki mięs, serwowane z gilla) - kurczak - karczek - szaszłyki - skrzydełka - dramstiki - kiełbasa - kiszka - kiełbaski drobiowe cienkie - boczek   Stół regionalny (do wyboru pięć gatunków zakąsek, dwa rodzaj sałatek, dwa rodzaje sosów serwowane ze stołu szwedzkiego)
  - wędliny regionalne ( pasztet pieczony, boczek parzony , salceson, kiszka, kiełbasa swojska, szynka wiejska) - udziec wieprzowy - pstrąg wędzony - kołacze nowość ! - sery górskie ( oscypki, korbace, bundz, bryndza ) nowość ! - moskale nowość ! - ryba marynowana w cieście w zalewie octowej - smalec wiejski - ogórek małosolny
- sałatki ziemniaczana - sałatka cezar z grillowanym kurczakiem nowość ! - sałatka norweska z łososiem wędzonym nowość ! - sałatka grecka

Dodatki (jeden rodzaj pieczywa, cztery gatunki sosów)
- chleb z łopaty - ziemniaki pieczone
- sos chrzanowy
- sos czosnkowy - sos żurawinowy - keczup
- musztarda

*Napoje zimne i gorące (napoje zimne i gorące serwowane na stołach , podawane bez ograniczeń)
- napoje Tymbark
- woda mineralna but. - woda mineralizowana z plasterkami cytryny i liściem mięty
- pepsi but.
- mirynda but.
- 7-up but.
- kawa -capuccino
- herbata


Dodatkowo proponujemy !!!

- Kapusta zasmażana liczone zgodnie z cennikiem . - Pierogi domowe ( ruskie, z kapustą i grzybami, mięsem, szpinakiem) serwowane w podgrzewaczu, liczone zgodnie z cennikiem . -  Prosie (serwowane z wózka, krojony przez szefa kuchni na oczach gości podany przy płonących pochodniach z podkładem muzycznym np. melodia Janosika podkład w kwestii organizatora ) koszt 25 zł./os. min 40 os.
- Udziec (serwowane z wózka, krojony przez szefa kuchni na oczach gości podany przy płonących pochodniach ( z podkładem muzycznym np. melodia Janosika w kwestii zespołu ) koszt 15 zł/os. min 40 os.
- Roll bar do piwa,( obsługa, wypożyczenie) 5 zł./os. ( alkohol nie jest w cenie rozliczany indywidualnie)
- Słodki stół desery serwowane z witryny chłodniczej, słodycze, sałatki owocowe ( forma samoobsługi ) 10zł./os.
 - Stanowisko z kawą z ekspresu , czekoladą na gorąco( forma samoobsługi ) 5 zł/os.  - Namiot bankietowy 10 x 5 m do 100 osób . 1000 zł - Ława stół 1 szt., ławki 2 szt. komplet na 10 os. 50 zł - Stół 1szt. i krzesła min 6 szt. komplet 60 zł.

                                                                             To naprawdę się opłaca  (   100 zł od os.)                                 

       Jeżeli uważasz że nie potrzebujesz obsługi cena spada nawet do
 ( 60 zł od os. Nie obejmuje *)                                                  
                                                                                              ZAOSZCZĘDZASZ   40 zł !!!
                             
                                                                               ZADZWOŃ JUŻ DZIŚ I ZAREZERWUJ TERMIN !!!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Legenda:  - *   w cenie 100 zł od os.      
  Zawsze dostosujemy się do państwa potrzeb. Zapewniamy doskonałą kuchnie, profesjonalną obsługę, Wszystkie dania przygotowujemy świeżo na miejscu ,całe jedzenie po bankiecie zostawiamy Państwu.
Jeżeli nasza propozycja zainteresowała Państwa prosimy o kontakt telefoniczny 500 232 834 w celu umówienia spotkania, z naszym menadżer dotyczącego: pełnej prezentacji ,spisania umowy, ustalenia menu na które przyjedziemy do państwa na miejsce dzięki czemu zaoszczędzą Państwo czas lub zapraszamy na spotkanie i degustacje do naszego lokalu .                                                                                                                                                                                                                                     Pozdrawiam Anna, Ariel Szczesiak